Binnen het totale pakket aan dak- en wandbeplating behoort uiteraard ook een oplossing met de daarmee in verband staande regenwaterafvoer. Vandaar dat Finish Profiles u dan ook een regenwatersysteem kan aanbieden dat zich met name onderkent door het design, de eenvoudige montage en ten slotte zijn lange levensduur.

Het Finish Aqua System wordt opgebouwd uit diverse onderdelen die er tevens voor zorgen dat geen enkel probleem onoplosbaar is. Het enorme assortiment aan hulpstukken biedt u bij de montage een snelle verwerking door de uitstekende onderlinge pasbaarheid van de onderdelen. Mede hierdoor maakt u kennis met een regenwatersysteem dat flexibel en snel geplaatst kan worden.

Bij het kiezen voor het Finish Aqua System kiest u voor kwaliteit tegen een aantrekkelijke prijs hetgeen het beste tot uiting komt als u een offerte aanvraagt.
Rainman dakgoten van Finish Profiles

Het regenwatersysteem dat Finish Profiles op de markt brengt onder de naam Finish Aqua Systems is door het toepassen van hoogwaardige materialen bestand tegen alle weers- en temperatuuromstandigheden. Finish Aqua Systems wordt gemaakt van gegalvaniseerd staal dat vervolgens aan beide zijden is voorzien van een Nova coating die zorgt voor een afdoende bescherming. Finish Aqua System is leverbaar in de kleuren wit, bruin, zwart, grijs, rood, steenrood, koper- en zilverkleurig.

Beweeg met uw muis over onderstaande afbeelding. Onderaan kunt u eventueel andere kleuren kiezen. (Flashplayer noodzakelijk)


Neem hiervoor contact op met onze afdeling Verkoop: 0299-451200.