De Roll-A-Door® van Finish Profiles is een enkelwandige garageroldeur en is toepasbaar bij garages of andere toepassingen waar een beschikbare minimale inbouwruimte van 300 mm boven de latei aanwezig is. Deze garageroldeur is uitermate geschikt voor renovatieprojecten, maar wordt ook veel toegepast in de nieuwbouw.

Finish Profiles Roll-A-Door

 

 

 

 

 

 

 

 

De Roll-A-Door® van Finish Doors is een enkelwandige garageroldeur en is toepasbaar bij garages of andere toepassingen waar een beschikbare minimale inbouwruimte van 300 mm boven de latei aanwezig is. Deze garageroldeur is uitermate geschikt voor renovatieprojecten, maar wordt ook veel toegepast in de nieuwbouw.

Een geringe inbouwtijd en een optimaal gebruik van het beschikbare garagevolume zijn argumenten om tot de aanschaf van een Roll-A-Door® over te gaan.

Er zijn 3 standaard HPS 200® Ultra coatings beschikbaar. En natuurlijk leveren wij ook de nodige accessoires om het gemak van deze deur nog meer te vergroten zoals een elektrische afstandsbediening en sleutelschakeling. Een Finish Roll-A-Door® vraagt dankzij haar uitmuntende coating weinig onderhoud. Dankzij deze Colorcoat HPS 200® Ultra coating kent een  Finish Roll-A-Door® een zeer lange levensduur en een lang gebruikersgenot.

Een Finish Profiles Roll-A-Door® is verkrijgbaar in 3 kleuren HPS200® Ultra coating: Antraciet, Juniper Green & White.

garagedeurenkleuren

Colorcoat HPS200Ultra®

Zelfs in de meest veeleisende en agressieve omgevingen biedt voorgelakt staal met een Colorcoat HPS200 Ultra® een optimale duurzaamheid en weerstand tegen corrosie. Waar u ook onze profielplaat met Colorcoat HPS 200 Ultra® gebruikt, u gaat altijd profiteren van haar bewezen prestaties en verkrijgt een plaat met een zeer hoge betrouwbaarheid.

Dankzij de bewezen kwaliteit is Colorcoat HPS200 Ultra® geclassificeerd als CP15 product volgens de EN 10169:2010. Dit is het hoogste geklasseerde niveau van bescherming tegen corrosievoor interne omgevingen en betekent dat Colorcoat HPS200 Ultra® geschikt is voor de meest veeleisende interne toepassingen, zoals productiehallen, boerenschuren, zwembaden,waterzuiveringsinstallaties etc.

Colorcoat HPS200 Ultra® maakt gebruik van de unieke en in de praktijk bewezen Galvalloy™ metallische deklaag van Tata Steel. Galvalloy™ is vervaardigd met een speciale mix van 95% Zink (Zn) en 5% Aluminium (Al) die voldoet aan EN norm 10346:2009. Daarnaast wordt de duurzame eigenschap van deze coating ondersteund door een hoogwaardige coating op de achterzijde.

Finish Profiles levert de Finish Profiles Roll-A-Door® in drie verschillende kleuren. Vraag naar onze kleurenstaalkaart.

Garantie: Confidex® is de productprestatiegarantie voor Colorcoat HPS200 Ultra® bij gebruik als externe conventionele gebouwbekleding met uitzondering van particuliere woningen. Confidex® biedt de langste en meest uitgebreide garantie voor voorgelakte staalproducten in Europa, waarbij Colorcoat HPS200 Ultra® tot maximaal 40 jaar gegarandeerd wordt. Vraag ons naar de voorwaarden.

Een Finish Profiles Roll-A-Door® wordt samengesteld aan de hand van de opgegeven dagmaat die wordt gemeten in de opening, van buiten uit gezien. Deze maten zijn bepalend voor de te produceren deur en ook voor het bepalen van het juiste tarief. Voor montage van deze deur heeft men een minimale inbouwruimte van 90 mm nodig aan de zijkanten en minimaal 300 mm boven de latei.

In geval van het toepassen van een aandrijving heeft men minimaal 150 mm nodig aan één van de beide zijkanten van de deur, dit in verband met de ruimte van de motor. U dient met een roldeur rekening te houden dat er +/- 140 mm in de dag blijft staan. Doorrij hoogte = dagmaat – 140 mm.

Minimale afmeting breedte 2000 mm x hoogte 2000 mm
Maximale afmeting breedte 3000 mm x hoogte 3000 mm (groter op aanvraag)
Plaatmateriaal verzonken staalplaat voorzien van HPS200® ultra plastisol coating
Slot standaard B&D slot
Geleiding m.b.v. gevlochten nylon en gecoate geleide band
Handgrepen verzonken handgrepen met poedercoating afgewerkt
Zijgeleiding geleiderails
Verpakking kartonnen doos 3100 x 420 x 420 mm

Naast het produceren van de Roll A Door® levert Finish Doors ook alle losse onderdelen van de Roll A Door®. Hieronder treft u de meest gevraagde onderdelen aan.

Finish Profiles levert nog veel onderdelen van de Radiflex deur (vroeger Polynorm). Hieronder treft u de meest gevraagde onderdelen aan.

Finish Garage-Sectional Deur

Sectional deur

Montage ROLL-A-DOOR

Montage ROLL-A-DOOR

Montagehandleiding aandrijving

Montage aandrijving

Kijk ook naar:

Lichtplaten

Bevestigingsmaterialen

Geïsoleerde dakpanelen