VAN START TOT FINISH, innovatief in staal

Finish Profiles werd in 1982 opgericht als eenmanszaak door onze huidige directeur: Chris van der Vossen. Toentertijd werden profielplaten op vaste lengtes ingekocht bij British Steel. Deze platen werden vervolgens op lengte gemaakt dankzij een zelf ontwikkelde knipschaar. Vanaf de start van het bedrijf was het zoeken naar innovatie in en met staal onze drive.

Finish Profiles PurmerendInmiddels is Finish Profiles getransformeerd tot een internationale onderneming met circa 250 medewerkers in binnen- en buitenland. Finish Profiles staat bekend als specialist op het gebied van dak- en gevelbeplating en is steeds weer innovatief in staal. Zo hebben wij onze expertise gebruikt om nieuwe producten te ontwikkelen zoals onze Finish Roldeuren en stalen noodwoningen.

De eenmanszaak van weleer is uitgegroeid tot Finish Profiles Groep. Hierin zitten specialistische bedrijven zoals bijvoorbeeld Finish Smart Housing.

Onze vestigingen in het buitenland worden bemand met lokaal personeel. Wij zorgen voor modern management uit Nederland en bundelen onze kracht met lokale expertise. Daarbij dragen wij bij aan een gezond economisch bedrijf in o.a. Gambia, India, Suriname en Bosnië. Ook in andere delen van de wereld zijn wij actief voor onze klanten.

Het succes van Finish Profiles komt voort uit onze kwalitatieve, innovatieve producten die door deskundig personeel in eigen fabriek snel en goed worden geproduceerd. Wij maken daarbij steeds gebruik van 1e klas materiaal. De oorspronkelijk gebruikte stalen coils van British Steel heten inmiddels  coils van Tata Steel en hebben nog steeds die specifieke kenmerken waarmee wij bekend zijn geworden.  Dankzij een goede samenwerking en een eigen voorraad kunnen wij snel leveren aan zowel kleine als grote opdrachtgevers.

De Finish Profiles Group kunt u zien als totaalleverancier, een betrouwbare partner die ervoor zorgt dat u efficiënt en prijsbewust inkoopt en met u meedenkt naar innovatieve oplossingen in staal.

Graag tot ziens bij Finish Profiles – innovatief in staal.

Kom gerust even bij Finish Profiles binnen kijken


Grotere kaart weergeven