Het 18-76 profiel staat bekend als ‘de golfplaat‘  en is een profiel met een lange geschiedenis in de bouwwereld. Het is één van de  hardlopers van Finish Profiles. De vorm is overal terug te vinden dankzij de gemakkelijke montage en overlap. Vooral in de agrarische sector past men deze plaat toe op allerlei daken van gebouwen. De symmetrische vorm werkt prettig en is op diverse manieren te monteren.
De platen kunnen in de Finish Profiles fabriek op elke gewenste lengte gemaakt worden. Optie is om de plaat te laten togen in de benodigde bolling bijv bij Romney loodsen of overkappingen.

De A-zijde is voorzien van een Colorcoat HPS200® Ultra of een Colorcoat® PE 25 coating. De B-zijde is voorzien van een 15 mu dikke lichtgrijze primer. U kunt de overspanningstabel van andere diktes opvragen bij onze afdeling verkoop. Bel nu met 0299 – 451200.

 

Dakprofielplaat 18-76

Dit dakprofiel kan op verzoek worden voorzien van een anti condensvilt om het neer druppelen van condens te voorkomen. Het anticondensvilt wordt dan meegewalst aan de onderzijde van de beplating. Het vilt is bedoeld voor binnentoepassingen. Het is niet geschikt in vochtige ruimtes of in ruimtes met een permanent hoog vochtgehalte, waar geen ventilatie plaatsvindt en/of de absorbtievlakte niet kan drogen.

Naast de goede vochtopnemende eigenschappen van dit vilt (700 tot 900 gr/m2), biedt het vilt ook winst in de vorm van een extra geluidsabsorptie.

De meest gangbare kleuren voor dit profiel staan hieronder vermeld. Op het tabblad Coating/kleur vindt u meer informatie terug over beschikbare coatings én kleuren.

Voorbeeld van de best verkochte kleuren van Finish Profiles Dakprofielplaten

Zwart | Antraciet | Juniper green | Goosing Grey | Wit

Onze Finish Profiles dakprofielen zijn verkrijgbaar in HPS200® Ultra coating óf in een polyester coating. Finish Profiles houdt meerdere kleuren op voorraad. De keuze van de coating is bepalend voor de te verkrijgen garantietermijn.

colorbar

Zwart | Antraciet | Juniper green | Goosing Grey | Wit

Colorcoat HPS200Ultra®

Zelfs in de meest veeleisende en agressieve omgevingen biedt voorgelakt staal met een Colorcoat HPS200 Ultra® toplaag een optimale duurzaamheid en weerstand tegen corrosie. Waar u ook onze profielplaat met Colorcoat HPS 200 Ultra® gebruikt, u gaat altijd profiteren van haar bewezen prestaties en verkrijgt een plaat met een zeer hoge betrouwbaarheid.

Dankzij de bewezen kwaliteit is Colorcoat HPS200 Ultra® geclassificeerd als CP15 product volgens de EN 10169:2010. Dit is het hoogste geklasseerde niveau van bescherming tegen corrosievoor interne omgevingen en betekent dat Colorcoat HPS200 Ultra® geschikt is voor de meest veeleisende interne toepassingen, zoals productiehallen, boerenschuren, zwembaden,waterzuiveringsinstallaties etc.

Colorcoat HPS200 Ultra® maakt gebruik van de unieke en in de praktijk bewezen Galvalloy™ metallische deklaag van Tata Steel. Galvalloy™ is vervaardigd met een speciale mix van 95% Zink (Zn) en 5% Aluminium (Al) die voldoet aan EN norm 10346:2009. Daarnaast wordt de duurzame eigenschap van deze coating ondersteund door een hoogwaardige coating op de achterzijde.

Finish Profiles levert dit top product in meerdere kleuren. Vraag naar onze kleurenstaalkaart of bekijk hier de brochure.

Garantie: Confidex® is de productprestatiegarantie voor Colorcoat HPS200 Ultra® bij gebruik als externe conventionele gebouwbekleding met uitzondering van particuliere woningen. Confidex® biedt de langste en meest uitgebreide garantie voor voorgelakte staalproducten in Europa, waarbij Colorcoat HPS200 Ultra® tot maximaal 40 jaar gegarandeerd wordt. Vraag ons naar de voorwaarden.

colorbar

Zwart | Terracotta | Barn red | Juniper green | Antraciet

Colorcoat® PE 25

Naast een uitvoering in Colorcoat HPS200 Ultra®  bieden wij u ook een coating aan die geschikt is voor minder veeleisende omstandigheden. Deze Colorcoat® PE25 staat voor erkende kwaliteit en expertise op het gebied van stalen gebouwbekleding.

Het gebruik van Colorcoat® PE25 in een zeeklimaat of in de omgeving van zware industrie wordt afgeraden. Finish Profiles adviseert dan gebruik te maken van de Colorcoat HPS200 Ultra®. Colorcoat® PE25 kan worden geleverd in 8 verschillende kleuren. Vraag vandaag nog een kleuren staal kaart bij ons aan.

Garantie: Ook voor deze coating kan een (beperkte) garantie worden afgegeven. De feitelijke garantieduur zal afhangen van de omgeving, de geografische locatie en de gebruikte toepassing. Vraag naar onze mogelijkheden.

kd1876
3D tekening Dakprofiel 18-76

3D tekening

Technische tekening Dakprofiel 18-76

Detailtekening

Detailtekeningen

Kijk ook naar:

Lichtplaten

Bevestigingsmaterialen

Geïsoleerde dakpanelen