De Finish Kingstile dakpanplaat is het beste verkochte profiel in Nederland en één van onze zogenaamde ‘hardlopers’.  Het dakpanprofiel is ideaal als vervanger van een traditioneel pannendak. Een dak gemaakt van dakpanprofiel is 100% waterdicht en wordt gemakkelijk gemonteerd op bestaande panlatten. De Finish Kingstile dakpanplaat is verkrijgbaar in HPS200® ultra of polyester coating op een plaat van 0,50 mm dik. De levertijd is kort, omdat we de Kingstile dakpanplaten zelf produceren op de volledig geautomatiseerde walsstraat in de fabrieken van Finish Profiles.

De dakpanplaten van Finish Profiles kennen een lange historie. De eerste dakpanplatenmachine in Nederland stond bij Finish Profiles in Purmerend.

Finish Profiles produceert de Kingstile dakpanplaat op ultramoderne, kwalitatief hoogstaande machines. Gekscherend noemen we deze wel eens de Rolls-Royce onder de profileerstraten. We zijn trots op deze mooie machines waarmee we snel en goed een top produkt voor onze klanten kunnen maken.

Kingstile dakpanplaat

 

De Finish Kingstile dakplanplaat is leverbaar in veel kleuren en coatings. Kijk voor alle mogelijkheden op het tabblad Coating/kleur.

colorbar

Black | Terracotta | Barn Red | Juniper Green | Anthracite

De Finish Kingstile dakpanplaat is verkrijgbaar in HPS200® Ultra coating óf in een polyester coating. Finish Profiles houdt meerdere kleuren op voorraad. De keuze van de coating bepaalt de garantietermijn.

colorbar

Black | Terracotta | Barn Red | Juniper Green | Anthracite

Colorcoat HPS200Ultra®

Zelfs in de meest veeleisende en agressieve omgevingen biedt voorgelakt staal met een Colorcoat HPS200 Ultra® toplaag een optimale duurzaamheid en weerstand tegen corrosie. Waar u ook onze Kingstile dakpanplaat met Colorcoat HPS 200 Ultra® gebruikt, u gaat altijd profiteren van haar bewezen prestaties en verkrijgt een dak met een zeer hoge betrouwbaarheid.

Dankzij de bewezen kwaliteit is Colorcoat HPS200 Ultra® geclassificeerd als CP15 product volgens de EN 10169:2010. Dit is het hoogste geklasseerde niveau van bescherming tegen corrosievoor interne omgevingen en betekent dat Colorcoat HPS200 Ultra® geschikt is voor de meest veeleisende interne toepassingen, zoals productiehallen, boerenschuren, zwembaden,waterzuiveringsinstallaties etc.

Colorcoat HPS200 Ultra® maakt gebruik van de unieke en in de praktijk bewezen Galvalloy™ metallische deklaag van Tata Steel. Galvalloy™ is vervaardigd met een speciale mix van 95% Zink (Zn) en 5% Aluminium (Al) die voldoet aan EN norm 10346:2009. Daarnaast wordt de duurzame eigenschap van deze coating ondersteund door een hoogwaardige coating op de achterzijde.

Finish Profiles levert dit top product in meerdere kleuren. Vraag naar onze kleurenstaalkaart of bekijk hier de brochure.

Garantie: Confidex® is de productprestatiegarantie voor Colorcoat HPS200 Ultra® bij gebruik als externe conventionele gebouwbekleding met uitzondering van particuliere woningen. Confidex® biedt de langste en meest uitgebreide garantie voor voorgelakte staalproducten in Europa, waarbij Colorcoat HPS200 Ultra® tot maximaal 40 jaar gegarandeerd wordt. Vraag ons naar de voorwaarden.

Colorcoat® PE 25

Naast een uitvoering in Colorcoat HPS200 Ultra®  bieden wij u ook een coating aan die geschikt is voor minder veeleisende omstandigheden. Deze Colorcoat®  PE25 is zeer geschikt voor niet veeleisende dak toepassingen. Colorcoat staat voor erkende kwaliteit en expertise op het gebied van stalen gebouwbekleding.

Het gebruik van Colorcoat®  PE25 in een zeeklimaat of in de omgeving van zware industrie wordt afgeraden. Finish Profiles adviseert dan gebruik te maken van de Colorcoat HPS200 Ultra®. Colorcoat®  Colorcoat® PE25 kan worden geleverd in 8 verschillende kleuren. Vraag vandaag nog een kleuren staal kaart bij ons aan.

Garantie: Ook voor deze coating kan een (beperkte) garantie worden afgegeven. De feitelijke garantieduur zal afhangen van de omgeving, de geografische locatie en de gebruikte toepassing. Vraag naar onze mogelijkheden.

SPECIFICATIES
Staal dikte 0,50 mm
Werkende breedte 1100 mm
Panlengte 350 mm
Profielhoogte 25 mm
Gewicht 5kg/m2
Lengtes Op maat tot max. lengte 6400 mm

Image Description

Monteren

Detailtekeningen

Velux dakraam

Hulpstukken

Kingstile dakpanplaat

3D tekening

technische tekening Kingstile dakpanplaat

Detailtekening

Kijk ook naar:

Kingstile lichtplaat

Bevestigingsmaterialen

Geïsoleerde dakpanelen