Finish Profiles kan uit de al beschikbare coils tevens het benodigde zetwerk en vlakke plaatmateriaal fabriceren. Dankzij ons machinepark zijn wij in staat om volgens de door u opgegeven specificaties het benodigde zetwerk in te voeren.
Naast een slitstraat beschikt Finish Profiles over diverse 3-meter zetbanken evenals een 10-meter zetbank. Tevens beschikt de zetterij over een vlakke plaatmachine die volledig geautomatiseerd de opgegeven vlakke platen de-coiled en op maat snijdt. Zowel het zetwerk als de vlakke plaatmaterialen worden door Finish Profiles afgeleverd in verpakkingsmateriaal ter voorkoming van beschadigingen.

Staalkwaliteit S320 GD+Z, S280 GD+Z of DX-51 bandstaal. Tevens mogelijk in aluminium uitvoeringen.

Finish Profiles ziet zetwerk als maatwerk en wij leveren dus voor u op aanvraag in verschillende diktes en/of samenstellingen. Gebruik daarvoor eventueel dit bestelformulier.

Zetwerk bij Finish Profiles
Ons Finish Profiles zetwerk is verkrijgbaar in HPS200® Ultra coating óf in een polyester coating. Finish Profiles houdt meerdere kleuren op voorraad. De keuze van de coating is bepalend voor de te verkrijgen garantietermijn. Als u zetwerk besteld bij de aanschaf van andere producten dan produceren wij uw zetwerk uit dezelfde coil staal. Hierdoor zijn kleur en glans verschillen niet aanwezig.

colorbar

Zwart | Antraciet | Juniper green | Goosing Grey | Wit

Colorcoat HPS200Ultra®

Zelfs in de meest veeleisende en agressieve omgevingen biedt voorgelakt staal met een Colorcoat HPS200 Ultra® een optimale duurzaamheid en weerstand tegen corrosie. Waar u ook onze profielplaat met Colorcoat HPS 200 Ultra® gebruikt, u gaat altijd profiteren van haar bewezen prestaties en verkrijgt een plaat met een zeer hoge betrouwbaarheid.

Dankzij de bewezen kwaliteit is Colorcoat HPS200 Ultra® geclassificeerd als CP15 product volgens de EN 10169:2010. Dit is het hoogste geklasseerde niveau van bescherming tegen corrosievoor interne omgevingen en betekent dat Colorcoat HPS200 Ultra® geschikt is voor de meest veeleisende interne toepassingen, zoals productiehallen, boerenschuren, zwembaden,waterzuiveringsinstallaties etc.

Colorcoat HPS200 Ultra® maakt gebruik van de unieke en in de praktijk bewezen Galvalloy™ metallische deklaag van Tata Steel. Galvalloy™ is vervaardigd met een speciale mix van 95% Zink (Zn) en 5% Aluminium (Al) die voldoet aan EN norm 10346:2009. Daarnaast wordt de duurzame eigenschap van deze coating ondersteund door een hoogwaardige coating op de achterzijde.

Finish Profiles levert dit top product in meerdere kleuren. Vraag naar onze kleurenstaalkaart of bekijk hier de brochure.

Garantie: Confidex® is de productprestatiegarantie voor Colorcoat HPS200 Ultra® bij gebruik als externe conventionele gebouwbekleding met uitzondering van particuliere woningen. Confidex® biedt de langste en meest uitgebreide garantie voor voorgelakte staalproducten in Europa, waarbij Colorcoat HPS200 Ultra® tot maximaal 40 jaar gegarandeerd wordt. Vraag ons naar de voorwaarden.

colorbar

Zwart | Terracotta | Barn red | Juniper green | Antraciet

Colorcoat® PE 25

Naast een uitvoering in Colorcoat HPS200 Ultra®  bieden wij u ook een coating aan die geschikt is voor minder veeleisende omstandigheden. Deze Colorcoat®  PE25 staat voor erkende kwaliteit en expertise op het gebied van stalen gebouwbekleding.

Het gebruik van Colorcoat®  PE25 in een zeeklimaat of in de omgeving van zware industrie wordt afgeraden. Finish Profiles adviseert dan gebruik te maken van de Colorcoat HPS200 Ultra®. Colorcoat®  Colorcoat® PE25 kan worden geleverd in 8 verschillende kleuren. Vraag vandaag nog een kleuren staal kaart bij ons aan.

Garantie: Ook voor deze coating kan een (beperkte) garantie worden afgegeven. De feitelijke garantieduur zal afhangen van de omgeving, de geografische locatie en de gebruikte toepassing. Vraag naar onze mogelijkheden.

zetwerkvoorbeelden

Kijk ook naar:

Damwandplaten

Damwandplaten

Bevestigingsmaterialen

Profielplaten